Corona och hund

Nu upplever många av oss seriösa uppfödare en stor efterfrågan på valpar och om det beror på att Bichon havanaiser blivit en populär ras eller om alla nu har fått tid att satsa på att sköta om en hund i Corona tider, var dock försiktig och ha tålamod, köp inte hundar på Blocket utan stamtavlor, besiktningsintyg mm. Supportera INTE illegal handel av valpar. Lär gärna mer om detta: http://bichonhavanais.se/illegal-handel-med-valpar/

Köp inte olagligt införda valpar från Blocket

Nu när våren snart är på intågande och flera familjer planerar att köpa valp, tänk då på att inte köpa valp utan stamtavla utfärdat av Svenska Kennelklubben samt vaccinationsintyg från seriös veterinär. Det kan inte bara bli en mycket dyr historia utan även sluta med avlivning.

http://bichonhavanais.se/illegal-handel-med-valpar/

https://www.youtube.com/watch?v=05kdxomvvi4&feature=youtu.be

 

Idag sorg

Idag har Korven somnat in (Chandaroff Fiona Liz), tack för den korta tid du gav oss din energi och kärlek, hoppas att du nu får springa och leka som du borde har gjort tillsammans med oss.

De säger att det bara tar en minut att hitta en speciell vän, en timme att uppskatta dig, en dag att älska dig, men det tar ett helt liv att glömma dig. För alltid i våra hjärtan!

Ingen hund via Blocket

Just nu så finns det tyvärr oregistrerade havanaisvalpar som säljes via nätet och andra digitala kanaler samt även blandrasvalpar men som säljes som renrasiga Havanaiser utan av SKK utfärdad stamtavla. Vad observant och låt dig inte luras hur gärna du en önskar dig en havanais. Ta dig tid och kolla upp uppfödaren på Svenska Kennelklubben. Är du osäker på något så är du alltid välkommen att kontakta mig eller någon annan registrerad uppfödare.

~  Köp ALDRIG en valp utan stamtavla, du vet inte vad du får. Ta hjälp av annan uppfödare för att rådgöra om stamtavlan har linjer som är kända. Många av oss uppfödare har hållit på med detta i 15-30 år och har stor kännedom inom rasen. Så ring och be om hjälp.
~   Föräldrarna SKA vara hälsotestade och du har rätt att få se intyg. Annars finner du info på www.skk.se (Hunddata)

Wilma parad

Wilma löper och paras nu i slutet av november med vår röda hane Åke.

Är ni nyfikna på dessa valpar kan ni höra av er alt. läsa mer om detta under menyn ”planerade kullar”

Wilma löper

Nu löper vår söta Wilma och parning kommer att ske mars 2018.

Hon är vårt riktiga busfrö, alltid ”tok” glad och leksugen så var beredd på en valp som alltid gör dig glad!